Wie ben ik?

Ik ben Joey en kom uit het gezellige Brabant.
De Opel hobby is bij mij begonnen van af het moment dat ik mijn eerste auto kreeg en daarmee ging ik opzoek naar een leuke meeting, waardoor ik uit kwam op de Opel meeting in Asten. Van daaruit ging het allemaal in sneltreinvaart. Ik kwam toen in het net nieuw opgericht Vectra Team Nederland terecht en met hun ging ik naar vele meetings, waardoor ik veel leuke mensen ben tegengekomen door de jaren heen, maar ook weer heb zien gaan helaas. maar al met al “i’m always here to stay” en sinds een paar jaar kan ik deze hobby ook delen met mijn partner Sharon.

Hoi ik ben Sharon de partner van Joey.
Ik ben altijd al een liefhebber van auto’s geweest, met dank aan mijn vader. Maar pas sinds ik Joey heb leren kennen ben ik dan ook echt naar een meeting mee geweest en dit beviel me dan ook goed. Helaas heb ik zelf nog geen mooie Opel maar die gaat er zeker nog een komen. Verder ben ik aan het leren voor eerste auto spuiter. Waar ik veel plezier in heb en dit goed kan combineren met mijn liefde voor auto’s.

Welke auto rijd ik?

Ooit ben ik begonnen met een Opel Vectra A GT 2.0 8v 1990. Deze was subtiel verbouwd met een custom grill, verlaagd voor, Vectra 2000 voorbumper en angel eyes.
Daarna kreeg ik een Opel Vectra B V6 HB 1997 deze heb ik helaas maar iets meer als een jaar kunnen rijden, doordat de motorkabelboom begon te roken. Deze was vrijwel standaard op een schroefset na.
Nadat de vorige dus kassie weilen was was mijn oog gevallen op een Opel Vectra C GTS 1.9 CDTI uit 2004. Met deze heb ik vele km’s mogen verslinden, totdat de turbo kapot ging, maar ondanks dat we deze vervangen hebben is ze daarna nooit meer de oude geworden.
Nu hebben wij een Opel Vectra GTS 2.8 V6T 2006 full option met 230pk.